Eenhoorn verjaardag

Vier je verjaardag als een eenhoorn. Vol regenbogen, glitter en magie.

Net als een eenhoorn is je kind uniek.

De uitnodiging

En waar begint elk feestje? Bij de uitnodigingen natuurlijk. Met deze leuke eenhoorn uitnodigingen zijn al je gasten direct in de juiste stemming.

Op de voorkant staat een mooie eenhoorn met een gouden hoorn en op de achterkant (met regenboog uiteraard) kun je alle gegevens over het feestje kwijt.

Wat is er nu leuker dan al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen in stijl.

 De uitnodigingen komen in setjes van 6 stuks.

Meten 10,5 bij 14,8 cm (ansichtkaartformaat)

Worden gedrukt op mooi dik karton van 330gr.

De voorkant is glanzend en de achterkant mat zodat hij goed beschrijfbaar is. 

Trakteren

 

Trakteren wordt heel gemakkelijk met deze leuke traktatiebuttons. Je kunt kiezen voor de versie waarop alleen maar plaatjes staan of de buttons personaliseren met naam en leeftijd van de jarige. De buttons worden verkocht in setjes van 12 stuks in elk setje zitten standaard 4 eenhoorns, 4 wolkjes en 4 regenbogen. Wil je een andere samenstelling of met naam en leeftijd dan kun je dat aangeven in het opmerkingenveld.

De buttons hebben een doorsnede van 5cm en gemaakt van een mooie kwaliteit karton, de afbeelding wordt geprint op 120gr. papier.

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo kun je de button los bestellen. Met een gaatje erin met leuk bakkerstouw erbij zodat je ze ergens aan kunt hangen. Of met prikkers (verschillende lengtes mogelijk) waar je de buttons op kunt plakken zodat je ze ergens in kunt steken. Traktatie ideeën nodig? Ik schreef er een leuk blog over voor Hiep en Hoera.