Tractor verjaardag

Oneindig spotten wij tractoren toen mijn jongste zoon klein was, er kwam geen einde aan zijn fascinatie voor die machines met de enorm grote wielen. Heel wat uurtjes brachten we door op de tractor van de kinderboerderij. En het hield hem urenlang zoet als we onderweg waren op vakantie.

Is jouw kind ook zo weg van die machtige machines? Trakteer hem dan op een echt tractorfeestje, daar maak je hem zeker heel gelukkig mee.

Trakteren

 

Trakteren wordt heel gemakkelijk met deze leuke traktatiebuttons. Je kunt kiezen voor de versie waarop alleen maar hoera staat of de buttons personaliseren met naam en leeftijd van de jarige. De buttons worden verkocht in setjes van 12 stuks in elk setje zitten standaard 6 rode en 6 blauwe tractoren, liever allemaal in dezelfde kleur dan kan dat uiteraard ook (geef dat dan even aan het opmerkingenveld).

De buttons hebben een doorsnede van 6cm en gemaakt van een mooie kwaliteit karton, de afbeelding wordt geprint op 120gr. papier.

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zo kun je de button los bestellen. Met een gaatje erin met leuk bakkerstouw erbij zodat je ze ergens aan kunt hangen. Of met prikkers (verschillende lengtes mogelijk) waar je de buttons op kunt plakken zodat je ze ergens in kunt steken. Traktatie ideeën nodig? Ik schreef er een leuk blog over voor Hiep en Hoera.