Selecteer een pagina

 

 

 

 

Hé lieve jij!

Wat leuk dat je mijn fijne plekje op het internet hebt gevonden! Op deze plek neem ik je graag mee en hoop ik je te kunnen inspireren met mijn verhalen en een glimlach op je gezicht te toveren met de door mij ontworpen en gemaakte producten van papier.

Positiviteit en een fijne mindset is waar het op deze plek om draait

Zeker in een wereld waarin alles zo vluchtig is en zo ontzettend snel gaat, is aandacht voor de kleine dingen die je een fijn warm gevoel van binnen bezorgen extra belangrijk. Met de unieke producten van StudioKisa die ontworpen zijn om extra vrolijkheid in huis te brengen of een bijzondere gebeurtenis nog specialer en onvergetelijker te maken wil ik proberen een bijdrage aan dat fijne gevoel te leveren. Deze producten vind je hier overal op mijn site en in mijn speciale shop: studiokisa.nl

Een bron van inspiratie

Maar niet alleen met mijn producten hoop ik je te mogen inspireren ook met mijn verhalen wil ik graag proberen een steentje bij te dragen aan een fijne positieve mindset voor jou zodat je elke dag een beetje meer kunt gaan genieten van hoe mooi het leven is.
Al heel wat jaren ben ik bezig met zelfontwikkeling en mindset en dat heeft me enorm veel gebracht. Inmiddels heb ik zoveel mooie dingen geleerd en fijne inzichten gekregen dat ik die graag hier met je deel.
Mijn doel is dat de verhalen die ik hier schrijf kort en bondig zijn en altijd met concrete voorbeelden, zodat jij eruit kunt halen wat voor jou werkt en weer een stukje verder komt op je eigen reis naar geluk en positiviteit.

Wat fijn dat je er bent

Dus wees welkom op mijn plekje op het internet, waar een fijn gevoel centraal staat. Ik hoop dat je hier heel veel mooie inspiratie en fijne momenten mag beleven. Ik zou het gezellig vinden als je nog even blijft hangen, kijk lekker rond, verzamel zoveel mogelijk inspiratie en als je vragen hebt of je wilt zomaar iets kwijt dan vind ik het heel leuk van je te horen. Je mag me altijd mailen op info@studiokisa.nl

Liefs Anne

En wie ben ik dan?

Hoi ik ben Anne en wat leuk dat je me gevonden hebt.

Ooit werkte ik als ontwerper op een architectenbureau en mooie ontwerpen maken is nog steeds mijn grote passie inmiddels werk ik niet meer met bakstenen en beton maar met de allermooiste papiertjes (nieuwsgierig naar mijn werk? Neem dan zeker even een kijkje in mijn portfolio of in mijn shop).

Getrouwd met een hele leuke man van Iraanse afkomst (grote bron van inspiratie) en moeder van twee heerlijke jongens die allebei verzot zijn op muziek (zowel zelf maken als luisteren) dus het is hier nooit lang stil.

Voor het werk van mijn man hebben we twee keer voor langere tijd in het buitenland gewoond (Dubai en Moskou) en ook die ervaringen deel ik graag.

Naast mijn gezin, muziek en ontwerpen houdt ik heel erg van koken (heb een enorme kookboeken verzameling), kunst (ik schilder zelf ook) en architectuur. Daarnaast heeft Amsterdam voor altijd een speciaal plekje in mijn hart; de stad waar ik werd geboren en ben opgegroeid en waar mijn lieve ouders nog steeds wonen.