Tradities en rituelen zijn enorm waardevol!

Even echt stilstaan bij wat belangrijk is, maakt de gezinsband nog hechter.

Mooie herinneringen maken is waar het leven om gaat en daar wil ik je graag een beetje bij helpen.

Zeker in een wereld waarin alles zo vluchtig is en zo ontzettend snel gaat, is aandacht voor bijzondere mijlpalen en gebeurtenissen iets om te koesteren.
Het leven van je kind(eren) en je gezin kent vele mijlpalen; eerste stapjes, voor het eerst naar school, afzwemmen, maar ook vakanties, kerstmis en andere feestdagen zijn speciale momenten die door rituelen en speciale tradities nog memorabeler gemaakt worden.
En de grootste mijlpaal van allemaal is uiteraard de geboortedag van je kind, niet alleen voor hem of haar maar ook voor jou want vanaf die dag ben je ouder geworden en is er iemand in je leven gekomen die belangrijker voor je is dan  wie ook.

Die ene dag in het jaar dat alles draait om je kind.

Een dag vol blijdschap en vreugde maar ook een beetje bitterzoet: de tijd gaat zo snel, soms zou je hem het liefste even willen bevriezen, willen stilzetten en nog even extra willen genieten.
Een dag dus die je graag wat extra aandacht geeft en dat kan heel mooi door speciale tradities en gebruiken. Dat kan van alles zijn: ontbijt op bed, een versierde stoel, een speciale taart, een bijzonder cadeau.
Voor mijzelf is dat al sinds ik klein ben een speciale verjaardagsmuts

De ultieme verjaardagstraditie de: verjaardagsmuts!

Elk kind voelt zich extra speciaal met een mooie muts met daarop zijn/haar naam en leeftijd en een mooi plaatje.
Er bestaat ook geen enkele twijfel meer over wiens dag het is.
Mijn vader startte deze bijzondere traditie binnen ons gezin en toen ik zelf moeder werd zette ik hem voort. Inmiddels heb ik er voor mijn jongens al heel wat mogen maken en blijft het leuk om door de plakboeken te gaan en al die herinneringen terug te halen. Bij elke muts heb ik wel een herinnering en zo haal ik de tijd toch weer een beetje terug.
Mijn ervaring is dat cadeaus worden vergeten maar dat speciale gevoel dat een verjaardagsmuts je geeft blijft je je hele leven bij.
Door de verjaardagsmuts heb ik echt de waarde van tradities en rituelen leren kennen en heb ik er binnen mijn gezin nog veel meer ontwikkeld en daar gaat mijn plekje op het internet over en ik zou het gezellig vinden als je nog even blijft hangen, kijk lekker rond en als je vragen hebt of je wilt zomaar iets kwijt dan vind ik het heel leuk van je te horen. Je mag me altijd mailen op info@studiokisa.nl

Liefs Anne

En wie ben ik dan?

Hoi ik ben Anne en wat leuk dat je mijn plekje op het internet gevonden hebt.

Hier deel ik graag wat mij inspireert en deel ik graag mijn kennis met je die ik in de loop van de jaren heb verzameld.

Ooit werkte ik als ontwerper op een architectenbureau en mooie ontwerpen maken is nog steeds mijn grote passie inmiddels werk ik niet meer bakstenen en beton maar met allermooiste papiertjes (nieuwsgierig naar mijn werk? Neem dan zeker even een kijkje in mijn portfolio of in mijn shop).

Getrouwd met een hele leuke man van Iraanse afkomst (grote bron van inspiratie) en moeder van twee heerlijke jongens die allebei verzot zijn op muziek (zowel zelf maken als luisteren) dus het is hier nooit lang stil.

Voor het werk van mijn man hebben we twee keer voor langere tijd in het buitenland gewoond (Dubai en Moskou) en ook die ervaringen deel ik graag.

Naast mijn gezin, muziek en ontwerpen houdt ik ook heel erg van koken (heb een enorme kookboeken verzameling), kunst (ik schilder zelf ook) en architectuur. Daarnaast heeft Amsterdam voor altijd een speciaal plekje in mijn hart; de stad waar ik werd geboren en ben opgegroeid en waar mijn lieve ouders nog steeds wonen.