Selecteer een pagina

Om weer lekker in mijn vel te zitten in 2021 startte ik met de 7 stappen challenge van Debbie Steur op facebook. Een groot deel van het proces dat ik daardoor op dit moment doorloop kun je hier terugvinden op mijn blog. Ik hoop dat je iets hebt aan mijn ervaringen met onder andere haar programma. Dat je misschien manieren hebt gevonden om dingen uit te proberen in je eigen leven, als daar dingen zijn die je graag anders wilt.

Ben ik Debbie aan het kopiëren?

Nu lijkt het misschien alsof ik al haar geheimen met je deel maar dat is ver van de waarheid. Mijn enige doel is om te delen hoe ik haar opdrachten heb opgepakt zodat ik je misschien een beetje op weg kan helpen als je er zelf mee aan de slag zou willen. Debbie hier kopiëren is trouwens onmogelijk.
Debbie is namelijk hypnotherapeut. Ze maakt in haar programma’s gebruik van NLP en hypnose. Naast de schrijfopdrachten waarvan je hier voorbeelden terugvindt  zijn  luistersessies van essentieel belang.

Luistersessies zijn van essentieel belang

Bij de programma’s van Debbie horen verschillende luistersessies. Er zijn verschillende soorten en ze dienen verschillende doelen maar uiteindelijk helpen ze je allemaal om je onderbewuste te herprogrammeren. Ja met schrijven en jezelf vragen stellen kun je heel veel in gang zetten maar de luistersessies zijn wat voor mij het verschil maakt.

Maar ik ben toch veel te nuchter

Mag ik je een hand geven? Ook ik ben een heel nuchter en rationeel persoon. Maar ik wilde zo graag een verandering dat ik besloot om er met een open mind in te gaan. De eerste keer dat ik de afslanksessie die bij de 7 stappen hoorde luisterde heb ik met mijn volle aandacht geluisterd naar alles wat er gezegd werd om er zeker van te zijn dat er geen rare ideeën in mijn hoofd gestopt zouden worden. Toen ik het zo voor mezelf gecheckt had besloot ik mezelf er aan over te geven en er helemaal voor te gaan.

Onderdeel van mijn dagelijkse routine

De sessies hebben me inmiddels al zo veel gebracht dat ze een vast onderdeel zijn geworden van mijn dagelijkse routine. Ik sta er letterlijk mee op en ga ermee naar bed. Ik start mijn dag altijd met luisteren naar een van de affirmatie sessies, zo begint mijn dag altijd top! Zelfs als ik niet goed geslapen heb, heb ik daardoor al weer veel meer energie om aan de dag te beginnen. Ik sluit mijn dag af met een van de visualisaties, die zijn zo fijn ontspannend dat ik vaak niet veel meer bewust mee krijg omdat ik zo fijn in slaap val.

 

Zoals je misschien al is opgevallen is er heel veel in positieve zin in mijn leven veranderd door de programma’s van Debbie Steur. Mocht je door mij geïnspireerd zijn geraakt om een van haar programma’s zelf uit te proberen stuur me dan een mailtje op: info@studiokisa.nl .
Ik mag je dan namelijk een mooie kortingscode geven voor een van haar programma’s.