Selecteer een pagina
Vlieg met me mee (deze leuke slinger vind je in mijn shop)

Op 4 januari legde ik een groot vel op mijn bureau en pakte ik een pak schriften in het midden schreef ik 2021 en vervolgens het eerste dat in me opkwam:

beter in mijn vel zitten

Die had ik niet verwacht, mijn intentie was juist geweest om direct aan mijn bedrijfsplannen te beginnen maar daar was ik duidelijk nog niet klaar voor. Vanuit deze zin begon ik een mindmap en kwam er tot mijn grote opluchting achter dat StudioKisa daar ook een duidelijk plek had.

Beter in mijn vel bleek uit heel veel verschillende onderdelen te bestaan niet alleen mijn bedrijf maar ook mijn gezondheid mijn huis mijn plezier. Heel veel puzzelstukjes die samen dat gevoel konden vormen.

Wat ik toen nog niet bewust wist, maar me nu ik dit schrijf op 3 maart 2021 realiseer, is dat ik op dat moment besloot te vertrouwen op het proces. Er op te vertrouwen dat ik stappen zou zien die ik kon nemen en die ook te zetten, dat ik vertrouwen in mezelf had dat ik de juiste keuzes zou maken.

Ik bleek al eerder te zijn begonnen

Onbewust had ik de eerste stap al gezet op 1 januari. Op die dag kwam ik namelijk een gesponsord bericht op Facebook tegen. Ik las het bericht niet echt maar voelde dat ik me in moest schrijven. Het enige dat ik echt registreerde was afvallen zonder dieet, mindset. Ik was helemaal niet op zoek naar een dieet heb zelfs nog nooit een dieet gevolgd en toch wist ik instinctief dit gaat me helpen. Toen liet ik het los.

Het ging om een gratis challenge op facebook van 7 dagen en deze challenge begon op maandag 4 januari om 10:00, precies nadat ik mijn mindmap had uitgewerkt (toeval bestaat niet). Ik nam heel bewust een besluit voordat de facebook live begon: als ik de stem van Debbie fijn vind ga ik er voor de volle 100 procent voor. Stel ik me helemaal open voor de mogelijkheden. Maak ik elke dag de opdrachten en zorg ik dat ik nooit achterloop, zodat ik er het maximale uit kan halen.

 Deze beslissing heeft mijn leven drastisch veranderd

Deze beslissing heeft mijn leven zo drastisch veranderd dat jij dit nu zit te lezen en als je benieuwd bent hoe het verhaal verder gaat, wat ik onderweg allemaal al ben tegengekomen aan mooie inzichten en bijzondere inspiratie blijf me hier dan vooral volgen. Want al die puzzelstukjes die mij op weg helpen naar heerlijk in mijn vel zitten passen met hier en daar een aanpassing ook in jouw puzzel.

Deze challenge bleek het startpunt voor mijn meest bijzondere reis ooit. Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik pas 2 maanden onderweg ben. Deze reis heeft al zo ontzettend veel in positieve zin veranderd. En ik ben nog steeds met zoveel plezier op reis dat ik nog lang niet klaar ben met delen.

Wordt vervolgd!

 

vliegtuig-slinger-papier-reis